Rólunk-Bemutatkozás

Elsősorban velünk találkozhat munkánk során:

Tóth Róbert +36 30 68 00 444
0630 68 00 444

Az én „LEGO”-m a lakásfelújítás. Nagyon élvezetes, konstruktív játék! Mint írástudóval, velem találkozik először a felméréskor, és a költségvetés kialakítása során. A felmérések, kalkulációk, a vezetékek, gépészet, villany, kémények tartoznak hozzám. Már gyerekként Apámtól vízvezetékszerelést, villanyászkodást tanultam….. Az alapokat máig használom. Ipari formatervezésből diplomáztam. A saját lakásunk kialakításakor kerültem először szembe a Mesterekkel és a számtalan problémával… Akkora élménnyé vált, hogy azóta is dolgozom velük, bár már nem mindíg szembe. Magam is részt veszek a fizikai munkákban is.

Fehér István +3630 347 9781
0630 3479 781

A kőműves munkák, a festés, a kartonépítés, a burkolatok tartoznak hozzám. Szintén Apámtól tanultam a kétkezi munka szeretetét. Az mellett, hogy a BKV-nál felső vezetőként dolgozott, mindig talált tennivalót, barkácsolni valót, amibe engem is bevont. Első tanult szakmám, a díszítőszobrászat volt, majd idővel szobafestésből és kőművességből is megszereztem a mesterlevelet. A díszítőszobrászat, festés, kőművesség, nálam azonosak.

Bíró Ferenc +3630 283 0703

Reggelente én kezdek a fiúkkal. Festünk, szigetelünk. Mint a kőművesmunka, csakhogy a kövek nem olyan nehezek…. Munkás családból származom. A kétkezi munkából élek, de büszke vagyok rá, amit csinálok. Európában már több helyen dolgoztam, mindenütt elégedettek voltak a munkámmal. Itthon is számtalan helyen dolgoztam. Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett”

Zsár Lajos a „Parkettás” +3630 356 1792
0630 356 1792

Gyerekkorom óta a fa illata megfogott, és mai napig izgalommal tölt fel. Minden fának más az illata. Diák éveim idején, technika órán a fa csapolását tanultuk, és nagyon jól sikerült. Pályaválasztáskor „beixeltem” az első fás szakmát, a parkettást. Nem bántam meg. Azóta is örömömet lelem benne. igényesen megmunkált fa padlón járni gyönyörűség.

További oldalaink:

http://lakasfelujitasunk.huhttp://hoszigeteles-auracolor.hu
http://lakasfelujitas-budapest.comhttp://hoszigeteles-Budapest.hu
http://lakasfelujitas-auracolor.huhttp://dryvit-auracolor.hu
http://lakasfelujitas-buda-pest.huhttp://dryvit-pest.hu
http://lakasfelujitas-pest.huhttp://villanyszerelo-villanyszereles.hu
http://panellakas-felujitas.huhttp://panel-felujitas.hu